Услуги

Строителство / Ремонти

Освен с покупко-продажба на недвижими имоти, нашата агенция се занимава със строителство и ремонт. Ние можем да предложим решения и в сферата на интериорния дизайн, оборудването и обзавеждането на Вашия дом.

Проверка на имот

Ние смятаме, че покупката на имот в друга държава е едно от най-трудните решения в живота на човек. За да избегнем проблемите и грешните решения, ние подлагаме всеки имот поотделно на първоначална проверка, която се извършва от нашите екипи от адвокати, инженери, счетоводители и специалисти по инвестиците.За всички тези въпроси Ви се предоставя пълна информация за Вашата абсолютна сигурност и увереност.

Оценка

Оценяването на имота става съобразно актуалните пазарни стойности на подобни имоти в района. Това е една необходима процедура, която предпазва продавача и потенциалния купувач. Затова ние правим пазарната оценка на имота, спрямо някои основни параметри - местоположение, година на строителство, състояние на сградата и т.н. Оценката се извършва от опитни оценители и експерти, които са част от нашия екип.

Презентация и реклама

Компанията работи с акцент върху качеството на услугите. Групата от забележителни и добре обучени професионалисти- сътрудници, поемат ексклузивното презентиране на всички имоти, като къщи, парцели, офиси, магазини, сгради, хотели, както и инвестиционни имоти. Анализирайки всеки имот поотделно и имайки в предвид пазарните тенденции, сме създали един ефективен план за презентация на вашият имот. Партньорите ни лично посещават всеки имот и описват неговите характеристики, в последствие на което създават папка с документацията придружаваща всеки имот (нотариални актове, скици, снимки и т.н.).

Рекламата и презентацията на имота, стартира веднага след влизането на имота в базата данни. Той се качва в официалният интернет сайт на компанията, като същевременно ние го предлагаме на вече съществуващите потенциални клиенти. Също така, периодично организираме Open House събития, печатане на многоезични брошури и проспекти и обяви във вестници и списания в гръцката и чуждестранна преса. Много важно е непрекъснатото ни участие в международни изложения. През 2014-2015 година имахме успешно участие в 13 международни изложения, което донесе директни резултати за развитието и резрастването на компанията.

Фактът, че агенцията ни зае 3-то място по продажби в Гърция, с повече от 100 продажби за 2015 г. удостоверява и потвърждава, ефективността на методите, които използваме за презентация и продажба на имотите.

Следпродажбено обслужване

Контакта, който ние създаваме с нашите клиенти е една дългогодишна връзка и тя не приключва при финализирането на сделката. Ние се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти, дори и след подписването на окончателната сделка, като предоставяме пълен пакет от услуги.

  • Прехвърляне, свързване и плащане на сметки за комунални услуги (ток, вода , internet и др.), както и други жилищни разходи по време на вашето отсъствие.
  • Уреждане на почистването на вашият имот преди и по време на престоя ви
  • Техническо обслужване, оформяне и поддръжка на зелените части от градинар и поддръжка на басейн.
  • Осигуряване на декоратор при промяна на ентериорния и екстериорния дизайн и декорация.
  • Отдаване под наем на Вашия имот за краткосрочен или дългосрочен период от време и неговото наблюдение по време на отдаването под наем.
  • Изпращане на поща и услуги чрез електронна поща
  • Придобиване на данъчен номер, годишна данъчна подкрепа, откриване на банкова сметка
  • Настаняване на потенциалните клиенти в апартаментите за гости, с които разполага агенцията
  • Поддръжка и пълна подкрепа на клиентите при взимането на заем или предоставяне на информация от банката

Нашите принципи са надеждност, последователност и доверие в посредничеството и поддържането на отлични отношения с нашите клиенти.